Naslovnica sa plus size modelom Tess Holiday nije svima sjela

Naslovnica sa plus size modelom Tess Holiday nije svima sjela
Naslovnicu listopadskog izdanja magazina Cosmopolitan u Velikoj Britaniji krasi 33-godišnji plus size model Tess Holiday. Listopadsko izdanje časopisa je osmišljeno tako da model u zelenom kupaćem kostimu pokaže da ljepota dolazi u svim veličinama.

Ipak, nisu svi oduševljeni takvih potezom urednika Cosma. Jedan od njih je i slavni televizijski voditelj Piers Morgan. Naime, Piers je poznat po svom britkom jeziku i činjenici da nikog ne štedi, pa ni naslovnicu ženskog magazina.

"U vrijeme kad se Velika Britanija bori s nikad većim problemom pretilosti, ovo je naslovnica Cosmo. Mi bismo trebali ovo shvatiti kao velik korak naprijed prema prihvaćanju svih veličina. Kakva gomila gluposti. Ova naslovnica je opasna i zavarava, jednako kao i one koje promoviraju najmanju veličinu", napisao je Piers.

Tess Holiday nosi veličinu 20 i jako je popularna među plus size modelima. Ona se jako ponosi svojim tijelom i ne želi ništa mijenjati dok je mnogi nazivaju nezdravom, ona se na te komentare ne obazire.

tabloid.hr