Nakon Dore se oglasila i Indira: Hrvatska godinama griješi slanjem balada

indira levak, dora
RTL.hr

Indira Levak i njezina pjesma "You Will Never Break My Heart" slovili su za velikog favorita ovogodišnje Dore, no pobjeda je pjevačici izmakla za dlaku. Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari da bi bilo bolje da nas na Eurosongu predstavlja energična pjevačica s pjesmom na kojoj su radili Branimir Mihaljević i producent Doron Medalie koji je prije 2 godine pobijedio na Eurosongu s pjesmom Toy koju je izvela Izraelka Netta Barzilai. Bilo je i onih koji misle da je Indira pokradena.

"Pokradena je teška riječ i umanjila bih uspjeh Mije Dimšić i Damira Kedže, a to nikako ne želim. Ja bih prije rekla da sam i ja pobjednik, samo moja pobjeda nije opipljiva, odnosno nije izražena bodovima niti statuom Dore, ali je prisutna i osjeti se u zraku svuda oko nas. Cijela Hrvatska i regija mi šalju samo riječi hvale za prezentaciju i izvedbu, čak sam dobila poziv fanova iz nekih zemalja u regiji da njih predstavljam na Eurosongu, što mi je bilo jako simpatično! Sretna sam svojim plasmanom i s koliko je pozornosti moj nastup ispraćen, što dokazuju i brojni komentari na YouTubeu".

Sadržaj se učitava...

"Dojmovi su još svježi, probudila se u meni ona čarobna 1998. godina kad je na tadašnjoj Dori ustvari moj put prema vrhu i počeo. Sve je nekako bilo isto, a opet puno drugačije. Ovi ljudi koje danas imam oko sebe odradili su lavovski posao i meni omogućili da se fokusiram samo na sebe i svoj nastup. S njima sam najjača, s njima sam ona čelična, nesalomljiva Indira koja se ničega ne boji i svakoj se prepreci smije u lice, a moj nastup to i dokazuje! Zadovoljna sam svojim nastupom i prezentacijom pjesme u koju vjerujem i sigurna sam da bi u Rotterdamu snažno pokucala na vrata finala", dodala je.

Istaknula je da se za prolivenim mlijekom ne plače te da možda pobjednička pjesma s ovogodišnje Dore ostvari baš ono što svi želimo.

"A ja to od srca priželjkujem", naglasila je.

"Slažem se, naša pjesma je rađena upravo po tom receptu da bude drugačija, brza, upečatljiva i da se nadoveže na moju energiju koja je toliko puta iznjedrila hit pjesmu! Zbog toga sam i odlučila nastupiti na Dori. Nažalost, Hrvatska već dugi niz godina pokušava s brušenim vokalima i baladama, kažem nažalost jer nikako da se desi uspjeh koji hrvatski narod itekako zaslužuje. Zaslužuje dobar plasman, isto veselje kao s našim nogometašima i rukometašima samo s pobjedničkom pjesmom", rekla je Indira.