Najveća podrška Marina Čilića! Prate ih brojni tračevi, no lijepa Kristina time se ne zamara

marin i kristina
... jednom dokazao svoju veličinu. Samozatajni tenisač svojim uspjesima oduševljava navijače, ali i svoju lijepu djevojku Kristinu Milković. Ona mu, kaže Čilić, donosi sreću u finalima te joj donekle duguje uspjeh. Iako ne voli privlačiti pozornost medija, privukla je kamere svojom ljepotom pa njena pojava u publici nikad ne prolazi nezamijećeno, piše Dnevnik.hr.

Prošle godine špekuliralo se kako su Marin i Kristina prekinuli, a onda i da je lijepa Dubrovkinja trudna. Čini se da ništa od toga nije točno, a nijedno od njih nije se obaziralo na glasine niti ih komentiralo.

Pojavili su se nedavno zajedno na dodjeli nagrade HOO-a za najboljeg sportaša Hrvatske, a ako je suditi po Instagramu, i blagdane su proveli zajedno. Tako je Čilić objavio fotografiju na kojoj pozira uz Kristinu na dubrovačkim zidinama jer, prema njenim riječima, Badnji dan u Dubrovniku se ne propušta.

Obrazovana djevojka inače je završila psihologiju i politologiju, a s Marinom je skoro devet godina u vezi. Priča četiri jezika i ne voli se eksponirati niti pretjerano tulumariti. Ipak, kad je Marin u pitanju, pozornost joj ne smeta pa je velika podrška s tribina! Nedavno su se i zaručili pa bi uskoro mogli čuti i svadbena zvona.