Na koncertu u zagrebačkoj Areni Severina izmolila 'Oče naš'

Na koncertu u zagrebačkoj Areni Severina izmolila 'Oče naš'

Na koncertu u zagrebačkoj Areni Severina je iznenadila gotovo 15 tisuća svojih obožavatelja kada je povela Očenaš prije prve pjesme.

Ova situacija iznenadila je publiku, a pjevačica je nakon koncerta popričala sa srbijanskom Pink televizijom i objasnila zašto je molila na sceni. "Kad imate priliku moliti s 20 i nešto tisuća ljudi, to je lijepo, ta molitva se umnožava i u koncentričnim krugovima ide gore", rekla je Severina i dodala da je za koncert imala snagu zbog svog sina, koji sinoć nije bio s njom u Areni.

"To je samo privremeno, to se neće ostvariti. Snaga je zbog mog sina, nažalost, nije večeras tu, ali je zato ovdje", rekla je pjevačica te je iskreno otkrila kako osjeća. "Ponosno i hrabro, mislim da je tako bilo i ljudima, svi su jedva čekali tu pjesmu.

U ovim vremenima kad ljudi izlaze na ulice i kad štrajkaju po mjesec dana, kad imamo djecu koja odlaze iz Hrvatske zato što njihovo znanje i pamet netko više cijeni, a ovdje nije tako. Teško je kad djeca gledaju svoje roditelje kako štrajkaju za 700 kuna više", kazala je pjevačica.

Zahvalila je svom suprugu Igoru za podršku, kao i cijeloj obitelji Kojić. "Moram mu se zahvaliti, i njemu i njegovoj obitelji, imam sreće što imam takvog supruga", zaključila je.