FOTO/VIDEO  Mostarski glazbenik Ivo Jurić izdao novu pjesmu

Nakon prvog hita ‘Pučine snova‘ koji je odjeknuo Mostarom, Hercegovinom ali i šire, Ivo je zadobio simpatije i komplimente publike, ali i poznatih glazbenika koji mu već nude suradnju.

Ovih dana Ivo je završio snimanje svoje druge autorske pjesme ‘Neki bolji svijet', tekst i glazbu za ovu pjesmu Ivo je zajedno radio sa Azerom Bijedićem.

Po Ivinim riječima, pjesma je dosta drugačija od prve, a i sami možete poslušati i procijeniti.

‘Neki bolji svijet' je sniman u Studiu B, MC Pavarotti, a aranžan su radili Ivo i producent Đeno Mujić.

Mastering i post produkcija za ovu pjesmu su rađeni u Los Angelesu u Californiji u Studiu Pros, a tonac je bio Chris Graham.

„Želim se posebno zahvaliti sponzoru pjesme hotelu Plaža Grašnice, a jedno veliko Hvala upućujem Branku Krešiću"

Ivo je pjesmu radio skoro osam mjeseci, a govori kako ni sam nije znao u kojem će smjeru otići ova pjesma.

„Pjesmu sam radio toliko dugo jer nije baš moja puna autorska. Obično kada sam pišem pjesme lakše mi je jer automatski znam kako sve odraditi, koji bi instrument gdje stavio i sl. No, kako pjesma nije bila u potpunosti moja, nisam imao pojma što i kako uraditi.

Klapa Drača mi je uvelike olakšala posao, njih sam zvao da mi otpjevaju prateće vokale, Karlo Miličević je raspsai klapu, te se sve iskombiniralo. Zahvaljujem im se jer su mi pomogli i olakšali aranžman", rekao je Ivo.

Dužina snimanja ove pjesme, samo potvrđuje Ivinu predanost glazbi, a kako nam je Ivo otkrio, iduće godine stiže i njegov prvi album.

„Ove dvije pjesme su samo najava mog budućeg albuma, koji će nadam se izaći iduće godine, na spotu sam planirao desetak pjesama, uključujući i ‘Pučine snova' i Neki bolji svijet".

Ova pjesma, neće kao i prva biti popraćena spotom, jer kako Ivo misli, trenutno je pametnije uložiti novac u album, no ni spot nije isključen. Pjesma je u pop- rock stilu, čemu će težiti i ostale pjesme na najavljenom albumu sa modernijim prizvukom.

Simpatični Mostarac slovi za jednog od poželjnih momaka u gradu, no unatoč tome još uvijek je slobodan. Ova informacija zasigurno će uveseliti mnoge Ivine obožavateljice kojih je svaki dan sve više, što ne čudi s obzirom na njegov talent.

www.jabuka.tv