Mostarka Zana Mesihović objavila novi spot u Americi

Zana Messia , video spot, mostarka

Novi spot Mostarke Zane Mesihović (Zana Messia) za pjesmu "Ride This 2 The End" s novog albuma pod nazivom "11:11" objavljen je u Californiji.

Riječ je o prvom singlu s navedenog albuma na kojem su sve pjesme snimljene u dvije verzije, i to pop verziji koju izvodi Zana Messia, te rock-soul verziji koju izvodi Zanin alter-ego bend "The Midnight Mission".

"Pjesma 'Ride This 2 The End' govori o toksičnoj ljubavnoj vezi, dok je spot simbolični kraj te veze. Nakon ovog planiram novi single koji će se zvati LA Minute, a nakon toga i novi album", kazala je Zana Mesihović.

Pjesma je snimana u Lavish Studio u Los Angelesu, pod producentskom palicom Billyja Mohlera, dok je za miksanje bio zadužen dobitnik više Grammyja Stuart Schenk.

Rođena Mostarka Zana Mesihović, koja nastupa pod umjetničkim imenom Zana Messia, već duže vrijeme živi u Californiji gdje je u pažnju javnosti dospjela albumom Balkan Soul, koji je lansirao njezinu karijeru u SAD-u.

Mlada jazz glazbenica do sada je surađivala sa zvijezdama poput Stevia Wondera i DJ Paula Oakenfolda, a osim solo karijere također radi i glazbu za filmove.

(fena)