Mostar: Ulaznice za Brucošijadu još uvijek po pretprodajnim cijenama

Jelena Rozga
Jelena Rozga
...pjesme koja je promijenila puno toga u mom životu, bilo je upravo u vašem gradu, što je i razlog više moje emotivne vezanosti za Mostar", otkrila je Jelena Rozga povodom svog nastupa na „Brucošijadi 2014" koja će se održati u četvrtak u dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru.

Kraljica hrvatske estrade najavila je ludu zabavu, puno lijepih pjesama i plesa.

Da je miljenica publike, pokazuje i veliki interes za njezin koncert u Mostaru, ne samo brucoša i starijih studenata, nego i brojnih drugih fanova.

Organizatori su za one najvjernije u pretprodaju pustili ograničen broj ulaznica po nižim, pretprodajnim cijenama-8 KM za studente i 10 KM za sve ostale, koje se mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a, Forest lounge bar-u u Orci, te uredu Studentskog zbora od 9 do 14 sati.


Zagrijavanje za tradicionalnu brucošku večer povjereno je odličnom domaćem bendu Sinergiji, koji će započeti sa svirkom već u 20 sati.

„Nikako nemojte propustiti njihov nastup, ali ni priliku da sudjelujete u izvlačenju bogate tombole u kojoj će sudjelovati svi posjetitelji sa ulaznicama, koji u dvoranu uđu do 22 sata.Bit će tu zanimljivih nagrada-od tableta do slatkih paketa, a sponzori tombole su HT Eronet, Mepas, Mepas Mall i Pink Panter", otkrio je Vedran Biokšić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Brucošijadu su podržali HT Eronet, Ožujsko, Turistička zajednica HNŽ-a, Džajić commerce, Namex, hotel Bristol, Delta security i Studentski centar Mostar.