FOTO/VIDEO  Mladi mostarski pjevač Ivo Jurić snimio spot za pjesmu Navika

Ivo Jurić, navika, spot
Spot, koji je snimao i režirao foto Studio Rezo sniman je na dvije lokacije u Mostaru: u hotelu City i poznatom noćnom klubu Drugi način. Glavnu žensku ulogu u novom spotu mostarskog pjevača ima mlada manekenka Medina Mehičević, dok je ona sporedna, ali ne i manje važna muška uloga pripala Ivanu Barunćiću, inače Jurićevom dugogodišnjem prijatelju. Partneri koji su pomogli snimanje spota su: Autokuća Jelić, City hotel i noćni klub Drugi Način.

Glazbu i tekst za pjesmu „Navika" potpisuje sam pjevač Ivo Jurić, producent je Đeno Mujić, a pjesma je snimana u glazbenom centru Pavarotti u Mostaru. Za mastering je zaslužan Zvone Domazet Hit records studio, Zagreb. Prateće vokale su snimile članice klape Drača iz Mostara, a sve to je harmonijski raspisao i uklopio Karlo Miličević, profesor glazbe također iz Mostara.

Ivo iza sebe ima svoj prvi singl koji nosi naziv „Pučine snova", koju je snimio 2012. godine, kada je i počeo svoju solo karijeru. Ovaj mladi pjevač glazbom se bavi od svoje četrnaeste godine, a svoje prve početke bilježi u Akademskom zboru „Pro Musica" i klapi „Krš", pod mentorstvom maestra don Dragana Filipovića.
Ivo trenutno aktivno radi na snimanju svog prvog, debitantskog albuma, koji bi uskoro trebao ugledati svijetlo dana, a plan mu je da osim na prostoru Bosne i Hercegovine svoj rad predstavi i u zemljama regije.