FOTO  Miss turizma Hrvatske je Magdalena Brkić a Mister Ivan Protić

Miss turizma Hrvatske je Magdalena Brkić  a Mister Ivan Protić

Na jubilarnom petnaestom izboru Jaškapack Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. slavili su Magdalena Brkić iz Vinkovaca i Ivan Protić iz Splita. 

Uz mnoštvo posjetitelja u atraktivnom ambijentu publiku su zabavljali Jacques Houdek, Alka Vuica, Bojan Jambrošić i Zdenka Kovačićek.
Deset finalistica i deset finalista iz cijele Hrvatske nosilo je kolekcije poznatih dizajnera: Etna Maar,kupaće kostime Pletix, haljine Royal Bride, Antonio Marcony, Kik, obuću Roberto i Converse, a publiku je oduševio i poseban izlaz te predstavljanje tradicionalnih šestinskih kišobrana Cerovečki uz pjesmu "Vraćam se Zagrebe tebi".

Svoju lentu novom misteru Ivanu koji je ujedno i novo zaštitno lice Medikola, predao je prošlogodišnji mister Jakov Vranković inače hrvatski rukometni reprezentativac dok je Lara Vukušić okrunila svoju nasljednicu Magdalenu koja pobjedom postaje zaštitno lice za Avon.
Uz mnoštvo poznatih lica prezenterice modnih izlaza na izboru bile su i glumica Barbara Vicković te Jelena Katarina Kapa. Program su vodili Renata Končić Minea i Boris Kosmač, vlasnik licence za Hrvatsku.

Novoizabrani Miss i Mister turizma Hrvatske 2017. predstavljati će Hrvatsku na svjetskim izborima u Maleziji i Panami slijedeće godine.