FOTO  Miss Hrvatske 2015. u žiriju

miss, Miss Universe Hrvatske, miss hrvatske
Miss Hrvatske 2015. pozvana je da sudjeluje u žiriju za odabir hostesa koje će u srpnju biti dio organizacijskog tima 26. Konzum Croatia Opena Umag. Još u petak je Maja u Crikvenici na izboru za Miss Hrvatske strepila članovima žirija, a već nekoliko dana kasnije okušala se u toj zahtijevnoj zadaći i to rame uz rame s najpoznatijom modnom agenticom Tihanom Harapin Zalepugin, plesnim majstorima Eliom Bašanom i Ištvanom Vargom te popularnim voditeljem Ivanom Vukušićem. Casting je moderirala Antonija Mandić, a improviziranom pistom u kavani Johann Franck prošetalo je više od 130 djevojaka.

Našu lijepu misicu očekuje niz obaveza, a slijedeća je prijem kod dr. Željka Burića, gradonačelnika njenog rodnog Šibenika.

„U četvrtak idem na prijem kod gradonačelnika i to me ispunjava posebnim osjećajem ponosa. Svi su me u Šibeniku dočekali s oduševljenjem i čestitali mi na prestižnoj tituli. Veliko je to zadovoljstvo, ali i odgovornost pa već sada s direktoricama izbora Ivom Loparić Kontek i Majom Vračarić Kuljiš planiram brojne aktivnosti kako bih se što je bolje moguće pripremila za Kinu i finale izbora za Miss Svijeta." - kaže lijepa Maja Spahija.

Fotografije: Cropix za 404