FOTO  Misice pristižu u Crikvenicu

Misice pristižu u Crikvenicu
Tijekom priprema djevojke će marljivo raditi s mentorima iz različitih područja te demonstrirati svoje vještine u različitim kategorijama, a samo dvanaest njih s najviše bodova 12. lipnja će izaći pred publiku i žiri.

„Naš tim u hotelu Omorika potpuno je spreman dati podršku izboru za Miss Hrvatske i učiniti ćemo sve što je u našoj moći da se natjecateljice i organizatori ovdje osjećaju odlično. U hotelu trenutačno boravi veliki broj poljskih i mađarskih turista i već na njima vidimo oduševljenje jer se u njihovom okruženju odvija tako značajna manifestacija." - kaže predsjednik Uprave Jadran Hotela Crikvenica Dino Manestar.

Antonija uskoro predaje krunu

Još uvijek aktualna misica Antonija Gogić priprema se za ulogu voditeljice na finalnoj večeri izbora za Miss Hrvatske, ali i za predaju krune koju je nosila nešto manje od godinu dana. Lijepa Antonija koja je dostojno predstavljala Hrvatsku na prošlogodišnjem izboru za Miss Svijeta poručuje da se nije lako rastati od krune, ali da je spremna predati je svojoj nasljednici. Antonija je na županijskom izboru u Daruvaru očarala publiku u haljini od listova aspidistre i orhideja koju je izradila Hortikultura Daruvarskih toplica na čelu s voditeljicom kreativnog tima Senkom Janček.

Sve detalje vezane uz izbor za Miss Hrvatske možete pratiti na www.miss.hr.