Milijana: Ne vjerujem u običaje, Milojko je izabrao vjenčanicu...

Milijana Bogdanović, Milojko Božić, vjenčanje

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) zaintrigirali su obožavatelje ulaskom u srpski reality show 'Parovi'. Njihovih pet minuta još nije prošlo. Danas će Milijana postati supruga 53 godine starijeg muškarca u srpskoj Požegi.

Za 24sata par je otkrio kako su se pripremali za 'veliki' dan.

- Ja sam planirala vjenčanje, a Milojko je samo odobravao - objašnjava nam Milijana.

Ipak, ostala je samozatajna o iznosu koji je Milojko iskeširao kako bi udovoljio svim njezinim željama. Otkrila je tek da su potrošili u granicama njihovih mogućnosti. Milijana je očigledno moderna djevojka pa ne vjeruje u tradicionalne običaje kako mladoženja prije svadbe ne smije vidjeti mladenku u vjenčanici.

Milijana Bogdanović,Milojko Božić,vjenčanje

- Zajedno smo je birali, ne vjerujem u te običaje - kaže Milijana. Priznaje nam da neće poštovati ni običaj da mladoženja dođe po nju doma.

Mi već živimo zajedno pa ću ja izaći iz mladoženjine kuće - rekla je. Par vjenčanje priprema mjesecima, a zbog većeg broja gostiju morali su promijeniti datum ceremonije jer im je sala postala premala.

- Imat ćemo do 180 ljudi. Popis se često mijenjao, ali bit će nama dragih ljudi iz ‘Parova’ - kaže Milijana. Do jutarnjih sati buduće supružnike i goste zabavljat će narodna muzika, ali Milijana kaže kako voli poslušati i hrvatske izvođače.

Posebno su mi drage Severina, Alka Vuica i Nina Badrić - izjavila je. Iako se, kaže, dvoumila između nekoliko vjenčanica, odabrala je dugu svilenu španjolskog brenda Pronovias. Otkrila je da je uzbuđena i da jedva čeka stati pred oltar.

Od treme uvijek mislim da sam nešto zaboravila ili da nešto neće biti kako treba - nervozno nam govori Bogdanović. Iako se pribojava da njezin 'veliki' dan ne prođe kako sanja, uvjerena je da je ljubav između Milojka i nje prava te se s osudama javnosti zbog njihove razlike u godinama 'nosi', kaže, jako dobro.

- Izgledam li obeshrabreno? Ne obraćam pažnju na komentare. To je moj put ka sreći - smatra Milijana. Par nakon vjenčanja, kaže, planira na pet ili šest dana otputovati na medeni mjesec u Grčku, a na pitanje planiraju li imati djecu, Milijana tek kaže:

- Imam mnogo obaveza.