Milica i Damir Urban očekuju prinovu: Privatni život čuvaju od javnosti, no slatku tajnu nisu mogli dugo kriti

Milica i Damir Urban očekuju prinovu: Privatni život čuvaju od javnosti, no slatku tajnu nisu mogli dugo kriti

Točno četiri godine nakon rođenja prvog sina Istoka Zole, profesorica filozofije i poznati glazbenik ponovno se pripremaju za najslađu ulogu - dolazak novorođenčeta. Iako su trudnoću pokušali sakriti od javnosti, te su sretne vijesti podijelili samo s najužom obitelji i prijateljima, trudnički trbuščić otkrio je sve.

50-godišnji Damir Urban i 38-godišnja Milica, nakon dvanaest godina braka i četverogodišnjeg sina ponovno moraju ponoviti već naučeno i prisjetiti se svih slatkih muka koje dolaze s novorođenčetom. Iako su drugu trudnoću pokušali sakriti od javnosti, trudnički trbuščić profesorice filozofije razotkrio je njihovu dobro čuvanu tajnu.

Da stiže prinova otkrile su fotografije s Platka objavljene u Storyju, gdje su Damir i Milica stigli sa četverogodišnjim sinom, koji je tamo pozvan na rođendan prijatelja. Sretnu vijest poznati je glazbenik kratko i potvrdio za Story, no nikakve detalje nije želio otkrivati. Ipak, doznalo se kako bi beba trebala biti rođena ove zime.

Inače, ovo će Urbanu biti treće dijete, budući da iz prvog braka s Goranom Milojević već ima 17-godišnjeg sina.

Ljubav Damira i Milice Urban rodila se 2002. godine, kada je ona imala 22 godine, a u brak su stupili pet godina kasnije u hotelu Draga di Lovrana. Svog prvog sina rodila je u Rijeci u lipnju 2015., a bračni par poznat je po tome što svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.