Milan Popović odgovorio na optužbe: Pročitajte što je rekao o Severini

milan i severina
milan i severina

... Igor Kojić o čemu smo već ranije pisali na našem portalu. Uz fotografiju malenog Aleksandra i sebe, napisao je:

'Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu ništa.'

Na kraju objave pecnuo je i Severininog bivšeg, Milana Popovića, objavivši hashtag #prayformilanbrain.

Kao što čitava javnost već zna, jučer navečer su se pojavile fotografije obnažene Severine koje su prvi objavili mediji iz Srbije. No, kasnije se doznalo da je neke od tih fotografija objavila sama Severina na društvenim mrežama.

O čitavom slučaju se oglasio i Severinin menadžer Tomica Petrović riječima: 'Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti.'

No, Severinin bivši partner Milan Popović poslao je priopćenje u kojem oštro demantira bilo kakvu povezanost s puštanjem spornih fotografija u javnost:

- Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg točno partnera je g. Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi?

Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena djela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljenje su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale 2014. kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije.

Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu.

Ja ga ne mogu, nitko ga ne može, zaštiti od ruganja druge djece. Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem i to već drugi put u njezinom životu. Ne znam je li ih ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost ili je to učinio netko drugi, no ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to netko pokaže, tvrdi Popović.

Jutarnji.hr