Mia Negovetić ne krije razočaranje nakon drugog mjesta na Dori

"Drago mi je što Kedžo ide u Rotterdam. Nemam što drugo reći, stvarno ima super pjesmu. Taj glas će daleko dogurati, on s njime uvijek daleko dogura", rekla je Mia Negovetić nakon Dore, ne krijući razočarenje zbog svojega drugog mjesta.

Iskrena sedamnaestogodišnjakinja emotivno je doživjela ishod opatijskog događanja, ali se s tugom dobro nosila.

"S druge strane, jako mi je žao što ja nisam ta koja će otputovati u Rotterdam. Mislim, pjesma je na engleskom. Ono...
Gubitak jest, ali treba se naučiti gubiti. Stvarno je bilo za dlaku, za dlaku dlaku. Malo sam ipak razočarana, ali to je normalno", zaključila je mlada Riječanka kojoj se smiješi sjajna glazbena budućnost.

Pohvale na njezin račun ne prestaju otkako ju je šira javnost upoznala 2015. godine, kada je kao 13-godišnjakinja s klapom HRM-a Sveti Juraj otpjevala "Lijepu našu" na svečanom vojnom mimohodu povodom obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”.

"Nisam očekivala ni da ću upasti na Doru ni dospjeti ovako visoko. Ali znate kako je, kad se tako daleko dogura i kad je tako mala razlika. Naravno da očekujete pobjedu i budete razočarani kad je sve tako blizu, a zapravo jako daleko. Nemam što plakati, dala sam sve od sebe", izjavila je Mia dodajući "možda se vidimo sljedeće godine u Opatiji, a možda ne".