Meghan Markle se vratila na Instagram: Otvorila zajednički profil s Harryjem

Meghan Markle, princ Harry, instagram
Nakon što je izbrisala sve svoje privatne profile na društvenim mrežama, Meghan Markle vratila se na Instagram, ovoga puta sa svojim suprugom, princom Harryjem.

Kraljevski par u utorak je otvorio svoj službeni profil pod nazivom Sussex Royal, na kojem ćemo moći pratiti sve novosti vezane za njihov rad.

"Dobrodošli na naš službeni Instagram; radujemo se što ćemo dijeliti rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne najave te imati priliku ukazati na ključna pitanja. Hvala vam na podršci i dobordošli na @sussexroyal", napisali su Meghan i Harry i objavili nekoliko zajedničkih fotografija.

Novosti vezane za Harryja i Meghan dosad ste mogli pratiti na profilima Kensingtonske palače, koja je i objavila vijest. Profil Kensington Royal sada je rezerviran samo za princa Williama i Kate Middleton.

Inače, ovaj potez dolazi dva tjedna nakon što je palača objavila da će Meghan i Harry dobiti vlastiti ured odvojen od Williama i Kate.

Od jučer do danas njihov profil je zapratilo 2.1 milijun ljudi, a dobrodošlicu su im poželjeli brojni fanovi, ali i Meghanina prijateljica Jessica Mulroney te Oprah Winfrey.

tabloid.rtl.hr