Meghan Markle se vratila na Instagram: Otvorila zajednički profil s Harryjem

Meghan Markle se vratila na Instagram: Otvorila zajednički profil s Harryjem
Nakon što je izbrisala sve svoje privatne profile na društvenim mrežama, Meghan Markle vratila se na Instagram, ovoga puta sa svojim suprugom, princom Harryjem.

Kraljevski par u utorak je otvorio svoj službeni profil pod nazivom Sussex Royal, na kojem ćemo moći pratiti sve novosti vezane za njihov rad.

"Dobrodošli na naš službeni Instagram; radujemo se što ćemo dijeliti rad koji nas pokreće, stvari koje podržavamo, važne najave te imati priliku ukazati na ključna pitanja. Hvala vam na podršci i dobordošli na @sussexroyal", napisali su Meghan i Harry i objavili nekoliko zajedničkih fotografija.

Novosti vezane za Harryja i Meghan dosad ste mogli pratiti na profilima Kensingtonske palače, koja je i objavila vijest. Profil Kensington Royal sada je rezerviran samo za princa Williama i Kate Middleton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ovaj potez dolazi dva tjedna nakon što je palača objavila da će Meghan i Harry dobiti vlastiti ured odvojen od Williama i Kate.

Od jučer do danas njihov profil je zapratilo 2.1 milijun ljudi, a dobrodošlicu su im poželjeli brojni fanovi, ali i Meghanina prijateljica Jessica Mulroney te Oprah Winfrey.

tabloid.rtl.hr