Meghan Markle na svom je blogu još davno pisala o tome da želi postati princeza, a komentirala je i Kate!

Meghan Markle na svom je blogu još davno pisala o tome da želi postati princeza, a komentirala je i Kate!
Poput svake djevojčice na svijetu, i malena Meghan Markle sanjala je da jednog dana postane princeza, a snovi su joj se ostvarili.

Na svom starom blogu, koji je u međuvremenu ugašen, Meghan je jasno svima dala do znanja kako bi voljela postati princeza, ali ne bilo kakva. Napisala je kako bi se voljela poistovjetiti s moćnom titulom i priznala da ju ne zanima "spašavanje od strane zgodnog princa",čak ni ako se eventualno uda za jednoga.

"Malene djevojčice sanjaju da postanu princeze. Ja sam oduvijek htjela biti She-ra, princeza moći. Za one koji ne znaju tko je ona, to je crtani lik iz 80-ih godina i blizanka He-Mana, poznata po svojoj snazi. Dakle, definitivno ovdje ne pričam o Pepeljuzi", napisala je svojevremeno Meghan.

Njezina budućnost, odnosno sadašnjost zapravo su najbolji dokaz kako nikad ne možemo znati što nam život nosi. Meghan je također iskreno pisala o medijskoj pažnji usmjerenoj na princa Williama i Kate Middleton, kada je svijet tresla groznica njihova kraljevskog vjenčanja. "Čini se da odrasle žene zadržavaju dječje fantazije", komentirala je tada vojvotkinja.

"Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog vjenčanja i neprekidnu komunikaciju o princezi Kate", komentirala je.

Bio je to zapravo uvod u intervju s libijskom princezom Aliom Al-Seunussi zbog kojeg je "samu sebe morala uštipnuti" jer je bila zvan sebe zbog e-mailove koje su razmjenjivale na temu njezina dobrotvorna rada, dok samo četiri godina kasnije i sama živi svoj kraljevski život.

Podsjećamo, Meghan Markle i princ Harry vjenčali su se 19. svibnja u Windsoru.