FOTO/VIDEO  Mario Zovko mladi glazbenik iz Mostara objavio svoj prvi nosač zvuka

Mario Zovko, album
lbum je izašao danas, na najpoznatijim on-line trgovinama na svijetu iTunes i Amazon.

Sami projekat završen je 2008. godine, ali kako nam autor kaže čekao je bolja vremena, što ponajviše podrazumjeva financijsku podršku sponzora.

Zovko je autor svih aranžmana, gdje je svaku pjesmu obradio po sluhu bez i jedne upisane note u notno crtovlje, svirajući na svom kontroleru sve instrumente simfonijskog orkestra i uklopivši u jednu cjelinu. Među osam obrada nalaze se i njegove dvije autorske pjesme, Intro - Gates of Heaven i Mir nam daj. Album je zamišljen da kroz deset pjesama predstavi priču kroz jednu kršćansku godinu. Na samom albumu će se naći poznate sakralne arije autora W.A. Mozart, J.S. Bach, F. Schubert i mnogih drugih.

Vokali su snimani u glazbenom studiju Cro Pop gdje je odrađen i finalni mix pjesama. Prateće vokale u pet pjesama otpjevala je ženska klapa Drača.

Izdavač spomenutog albuma je najjača on-line izdavačka kuća na svijetu, TuneCore Inc. New Your City.

Zovko često zna spomenuti kako se zahvaljuje dragom Bogu na talentu koji mu je dao, te Blaženoj djevici Mariji koja mu je uvijek u životu bila vodilja. U znak zahvalnosti svoje obećanje je ispunio snimivši svoj prvi nosač zvuka upravo sakralne tematike.
Zahvljajuje se također svojim roditeljima, te don Gordanu Božiću, don Draganu Filipoviću i ženskoj klapi Drača.

Također posebna zahvala ide svojim pokroviteljima i ljudima koji su na razne načine podržale ovaj projekat:
Inel d.o.o., Grad Mostar, Unicredit Bank, HT Eronet, Hrvatska pošta Mostar, Hera d.o.o., Pizzerija Gusar, te gosp. Dragan Vrankić, gđa. Lela Arapović i gđa. Branka Udovičić.