Mario Knezović: Imamo se čime pohvaliti

Grupa Zoster, Gavrilo Princip, Mario Knezović, Album Srce uzavrelo, Zoster, Mario Knezović, koncert, Zoster, album, Mario Knezović, Zoster, Grupa Zoster
Dan kasnije, za mostarski sastav rezerviran je Dom omladine Beograd, gdje, također, vlada veliki interes.

Čvrsta veza

Lider benda Mario Knezović ističe da nije mnogo iznenađen što se ovih dana traži karta više, jer je čvrsta veza s publikom u Srbiji uspostavljena davno.

- Dugo nismo svirali u tim krajevima i svašta smo očekivali. Ulaznice za Novi Sad planule su petnaest dana prije koncerta, zato smo odlučili zakazati još jednu svirku. Iz Beograda ćemo se vratiti ponovo u Novi Sad i 12. listopada svirati u „Lazino Tele" pabu - kaže Knezović, dodajući kako je moguće da im se na nekom od ovih koncerata pridruži još jedan Mostarac, Sergej Trifunović.

„Zoster" će svirati i u Banjoj Luci na 1. studentskom glazbenom festivalu "Students Nights Music Fest".

- Mnogo je aktivnosti pred nama. Dogovoren je i koncert u Londonu 23. studenog i do toga ima još vremena. Ali eto, imamo se čime pohvaliti i drago nam je zbog toga. Nedavno smo imali i odlične koncerte u Njemačkoj i Nizozemskoj- zadovoljno ističe Knezović.

Ista ekipa

Uveliko se radi i na singlu „Brod koji tone", koji će dati zeleno svjetlo za objavljivanje njihovog novog albuma.

- Bit će promoviran singl i video na kojem radi ista ekipa koja je stajala iza spota za singl „Gavrilo", a koji je objavljen u lipnju. Dakle, tu kao redatelj i scenarista konce u rukama drži naš basista Nikola Galić i ne znam da li će mijenjati nešto od onoga što je već urađeno pa zbog toga ne mogu govoriti o detaljima, ali bit će objavljen brzo, čim prije - poručuje Knezović.
Prvi put u Hrvatskoj

Predstojeći album "Srce uzavrelo" sadrži deset pjesama snimljenih za samo sedam dana u Glazbenom  studiju „Pavarotti" u Mostaru, a na tržištu će se naći sredinom studenog.

- Ovo je prvi put da ćemo pored "Gramofona" imati izdavača i van BiH, a to će u Hrvatskoj biti "Menart" - dodaje Knezović.

Dvevni avaz