Marija Šerifović uživa u luksuznom stanu u LA-u: 'Sasvim sam slobodna jer je tamo atmosfera drugačija'

marija šerifović, Los Angeles

Zadnje tri godine pjevačica Marija Šerifović živi na relaciji Beograd - Los Angeles.

Kako joj je ovaj američki grad prirastao srcu odlučila je tamo stvoriti si drugi dom, a Blic piše kako je riječ o stanu od 100 kvadrata koji je uredila po svom guštu.

Vrijednost ove nekretnine smještene na Aveniji Barrington procjenjuje se na skoro dva milijuna kuna, a nije poznato je li glazbenica kupila ovu nekretninu ili je samo unajmila ovaj stan. 

Marija u Americi ima puno prijatelja i jedan od najbližih prijatelja pomogao joj je i u pronalasku stana na željenoj lokaciji.

-Znam da je stan uredila i renovirala po svojoj želji, ali ne znam i je li taj stan u njezinom vlasništvu ili ga je unajmila - rekao je izvor blizak pjevačici i dodao kako je stan sada sigurno u luksuznijem izdanju nego što je bio prije Marijinog useljenja.

Pjevačica je u nekoliko navrata rekla kako u Los Angelesu voli boraviti jer joj odgovara tamošnja klima i blizina oceana i kako u LA nije došla zbog toga da tamo započne karijeru nego da uživa.

-U Los Angelesu živim da bih uživala. Sasvim sam slobodna jer je tamo atmosfera drugačija. Kad god mogu odem u LA pa makar i na četiri dana - rekla je Marija.