Maradona zaplakao od sreće: Zaprosio 28-godišnju djevojku

Maradona, diego maradona
I dok je u Rusiji na Svjetskom nogometnom prvenstvu lio suze zbog Argentine, sada je legendarni bivši nogometaš Diego Maradona (57) plakao od sreće. Razlog je bio što je njegova djevojka Rocio Oliva (28) pristala biti njegova buduća supruga.

Zaprosio ju je na njezinoj rođendanskoj proslavi pred 45 uzvanika, uključujući njezinu majku Monicu i njegovu kćer Janu (22) koja je od sreće briznula u plač. Ni Maradona nije mogao suzdržati emocije te je i on pustio suzu radosnicu što će nakon 15 godina ponovno ući u brak.

- Sretna sam što mi je ovo zadnji rođendan kao slobodnoj djevojci te što sam ga proslavila s vama. Moje želje za ovaj rođendan jesu da budem sretna s Diegom, da moja majka i baka žive dugo i da sve koje volim budu zdravi - rekla je buduća gospođa Maradona.

Prosidba je bila romantična, kako piše španjolski tabloid, iako je Maradona morao čak dva puta zaprositi Rociju. Naime, kada je prvi put izvadio dijamantni prsten i upitao hoće li se udati za njega, na pozornici je istog trenutka počeo pjevati španjolski pjevač El Polaco i Maradona nije čuo što mu je djevojka rekla.

Kada je pjevač otpjevao svoje, Maradona ju je, uz smiješak na licu, ponovno upitao isto pitanje te je na kraju pristala nakon čega su dobili veliki aplauz od gostiju koji su se tamo nalazili. Vjenčanje bi se trebalo održati u Argentini, nakon čega se novopečeni bračni par seli u Bjelorusiju gdje će živjeti u vili vrijednoj 20 milijuna dolara.

 

24sata.hr