FOTO/VIDEO  Malo drugačiji spot Hladnog piva

Malo drugačiji spot Hladnog piva
Nakon singlova Vjeruj u mene i Firme koji su predstavljeni po izlasku albuma ‘Dani zatvorenih vrata', te nakon fanovske pjesme i videospota Mojoj majici, došao je red na jednu polaganu, umirujuću, ljubavnu pjesmu Hladnog piva - Lijepa riječ.

Osim dvoje glumaca, još je jedan zanimljiv novitet vezan uz spot ove pjesme, a taj je da je po prvi put režija spota prepuštena jednoj ženi. ‘Štafetu' je ovaj put hrabro preuzela Sonja Tarokić, mlada i perspektivna redateljica poznata po kratkometražnim filmovima ‘Kurvo!', ‘Ja sam svoje posložila', ‘Pametnice', te posljednjim ‘Tlo pod nogama'. Sonji je ovo ujedno prvo iskustvo snimanja glazbenog video spota.

"Kada me Mile nazvao bila sam zbilja presretna jer sam oduvijek htjela režirati spotove i bilo mi je bitno napraviti nešto dobro. Većina njihovih spotova oslanja se na humor ili na društvenu poruku, i oni su kao članovi benda uvijek prisutni. Ovo je sad nešto potpuno drugačije: ljubavna je pjesma, ozbiljna, spot je poput igranog filma, ali bez Hladnog piva igdje u spotu.
Tihana Lazović i Igor Kovač jedni su od najperspektivnijih i nagrađivanijih glumaca u Hrvatskoj, a također nemaju iskustva s glazbenim video spotovima pa smo zato svi zajedno bili jako entuzijastični.
Mislim da je ovo pjesma koja će se dugo vrtiti i pamtiti. Netipična je za Hladno Pivo, a svejedno jako dobro ‘sjeda'", opisala je Sonja.

Dok je Mile nadodao:
"Lijepa riječ spada u one malo netipične pjesme Hladnog piva, mogli bi je okarakterizirati kao baladu o dvoje dosta temperamentnih ljudi . Htjeli smo radit s novim licima iz filmskog svijeta pa je odluka pala na Sonju Tarokić, koja je onda za glavne uloge predložila Tihanu Lazović i Igora Kovača, što nam je zazvučalo kao smislena cjelina.
Mislim da je Sonja napravila jako strastven i vrlo emotivan spot u kojem će se naći mnogi koji su se nekad onako pošteno posvađali s partnerom, dakle , pretpostavljam, skoro svi koji su ikada bili u ljubavnoj vezi."

S pjesmom Lijepa riječ i spotom za pjesmu, Hladno pivo ulazi u 2016. godinu i najavljuju užurbani radni tempo koji ih čeka.
Slijede najava novih datuma i koncerata po Hrvatskoj, nastavak turneje, priznanja i dodjele nagrada, puno lijepih trenutaka i još dobre glazbe.

Pogledajte spot