Maja Šuput pokazala u kakvom bijesnom autu se ona i Nenad vozaju na odmoru

maja suput, nenad tatarinov

Maja Šuput trenutno uživa na grčkom Mikonosu sa suprugom Nenadom Tatarinovim, a da su se prepustili odmoru i luksuzu, glazbenica nimalo ne skriva. Tako se na Instagramu pohvalila obilaskom bajkovitog otoka koji su ona i Nenad razgledavali u Bentley kabrioletu.

https://www.instagram.com/p/B1eP-7rFBjT/

"Istraživanje otoka", napisala je pjevačica u opisu fotke na kojoj pozira za volanom spomenutog automobila. Također, podijelila je i snimke na kojima Nenad vozi, a ona sve snima mobitelom, ističući kako je riječ o "posebnoj vožnji".

"Ideš na Belje", napisao joj je jedan prijatelj, a ona mu je spremno odgovorila: "Pa naravno... sad ću i vas pokupiti pa psihijatrija može početi."

maja suput,nenad tatarinov

Osim što vrijeme ubija razgledavanjem, par uživa u četiri zida. Tako se Maja pohvalila doručkom u krevetu i hotelom u kojem odsjedaju, a svojim je fanovima otkrila i da spava s igračkom ovce. Kad ne razgledava i ne leži u krevetu, pjevačica se sunča na terasi uz bazen, a video atmosfere podijelila je na Instagram Storyju.

Podsjećamo, s Nenadom i Majom Mikonos je posjetio i Marko Grubnić, a sve troje nedavno su večerali u restoranu poznatog chefa Nusreta Gokcea, poznatog kao Salt Bae, a fotkama večere i druženja također se pohvalila na društvenim mrežama. "Došla sam da mi stavi soli na rep", našalila se tada.