Maja Morales, Stjepan Božić i Elio Pisak na Farmi

... sportaši Kristijan Curavić i Stjepan Božić te neka pjevačka imena na koja smo već gotovo zaboravili.

Popis svih natjecatelja i izazivača koji će se od 21. ožujka snalaziti u trećoj sezoni reality showa Farma postao je služben, prenosi Dnevnik.hr. Naći će se tu kojekakvih više ili manje poznatih osoba različitih profesija i znanja, a za učenje seoskih poslova neki od njih će imati tri mjeseca kad se očekuje završno finale showa.

Među natjecateljicama će se, kao što je bilo najavljivano, naći bivša Playboyeva zečica Maja Morales koja posljednjih dana puni stupce medijskog prostora kao nova odabranica srca Ante Gotovca. Maja sebe smatra odličnim izborom za Farmu jer je 'lijepa za gledanje'. Smatra da je vješta s rukama, voli pecanje, a od domaćih životinja najdraže su joj svinje. Hoće li svoje vještine i sklonosti uspjeti uskladiti u ekstremnim uvjetima Farme, tek ćemo vidjeti.

Stjepan Božić, Nikolina Pišek i Kristijan Curavić

Oštru konkurenciju će prsatoj plavuši predstavljati također starleta i bivša voditeljica 'Golih vijesti' Sabina Ćedić koja kao svoju osnovnu vrlinu ističe sposobnost motiviranja drugih na rad. Pitamo se hoće li ostali tako lako prihvatiti njezine šefovske sposobnosti.

Među predstavnicama ljepšeg spola na Farmi ćemo gledati još i Zadranku Angie Garany, atraktivnu poduzetnicu iz Beča Tanju Burić-Rukavinu, bivšu manekenku i poduzetnicu Branku Marić Mutti, voditeljicu Žanu Štrbac, pjevačicu i bivšu feminemku Nikol Bulat, atraktivnu Splićanku i bivšu manekenku Jelenu Bosančić te bivšu dance zvijezdu Ellu, Marinelu Jantoš, koja se devedesetih proslavila hitom 'Iza ponoći'.

Buduće farmerice za sebe smatraju da imaju sve što treba kako bi preživjele u uvjetima koje im postave. Premda svaka priznaje svoje strahove, a to su najčešće kukci, bube i druge neugodne životinjice, ipak svoje vrline – vrijednost, komunikativnost, snalaženje u kućanskim poslovima, a osobito sposobnost šefovanja – ističu kao presudne za show.

Farmericama će društvo praviti 11 natjecatelja. U fizičkim će se naporima zasigurno bez problema snaći profesionalni sportaši Kristijan Curavić, svjetski rekorder u ronjenju na dah i dečko Nikoline Pišek, te Stjepan Božić, bivši svjetski boksački prvak u super srednjoj kategoriji po WBF-ovoj verziji.

No, svakako neće nedostajati pjevača ni zabavljača. Svoje su pojavljivanje potvrdili pripadnici starije garde Elio Pisak, Daniel Popović i Ivo Amulić. Obožavatelje sigurno neće razočarati ni predstavnici mlađe generacije Kristijan Rahimovski, Sebastian Filip Popović i Josip Ivančić.

Farmu će ove godine uljepšati i aktualni Mister Hrvatske Bruno Orešković koji je priznao da je pravo gradsko dijete, ali i da se ne boji učiti seoske poslove, te njegov prethodnik Antonio Marušić koji je karijeru modela nakratko zamijenio epizodnom ulogom u TV seriji 'Najbolje godine'. Posljednji među muškim snagama glazbeni je menadžer porijeklom iz sela kraj Tuzle Dževad Zahirović.

Pjevače i pjevačice, starlete i manekene će i ove godine do pravih farmera, kuhara i stočara voditi mentor Joža. Ulogu voditelja preuzeo je Drele, a iz studija će se petkom javljati zanosne Nikolina Pišek i Mia Kovačić.

tportal