Luis Ibanez sa sobom u Mostar dovodi i lijepu Zagrepčanku

luiz ibanez, Zrinjski, Mostar

Gdje god da iskusni Argentinac ode, vodi sa sobom svoju suprug Mateju i dva sina, pa je stoga za očekivati da će njih dvoje uživati i u ljepotama Mostara, budući da je Zrinjski potvrdio suradnju sa iskusnim defanzivcem.

Matea često na Instagramu objavljuje zajedničke fotografije, a nju hvale kako ima savršenu liniju iako je dva puta rađala.

"Jako me često ljudi pitaju kako održavam svoju liniju, kako mogu imati takvo tijelo nakon dva poroda, a ja stvarno nemam nikakvu tajnu za otkriti niti išta puno o tome reći. U trudnoći nisam dobila previše kilograma, u prvoj 11, a u drugoj 13. Iskreno, ne bavim se svojim tijelom koliko bih htjela, ne treniram ništa u kontinuitetu jer nemam baš vremena za sebe uz dvoje djece. Na prehranu ne pazim, jedem stvarno sve, nikad nisam bila na nekim dijetama tako da mislim da su to geni, takve sam građe", ranije je Matea otkrila u intervjuu za 100posto.hr.

Ispričala je i kako je krenula veza sa današnjim suprugom i novim igračem Zrinjskog, koji je igrao i za Bocu, Dinamo, Crvenu zvezdu, Karabukspor...

"Luis i ja kliknuli smo na prvu... U početku smo bili samo prijatelji, svaki dan smo provodili skupa... I onda se dogodila ljubav, obostrana... I znala sam da je on taj s kojim ću provesti ostatak svog života", zaključila je Matea.

Inače, njih dvoje vjenčali su se u ljeto 2013. godine pred matičarom, a dvije godine kasnije i u Crkvi Svih Svetih.