LJUBAV JE NA SELU Zasad je sklopljeno 13 brakova, a rodilo se 17-ero djece!

Antonija i Srećko
Instagram/Srećko Ponjavic

Dokumentarna sapunica, koja uz pomoć voditeljice Marijane Batinić spaja usamljena srca, iza sebe ima 11 uspješnih sezona prepunih ljubavi, smijeha i simpatičnih anegdota. I dok njih ne možemo izbrojiti, neke stvari ipak možemo. Evo nekoliko zanimljivosti iz dosadašnjih sezone!

Ekipa 'Ljubav je na selu' bila je u više od stotinu mjesta u Hrvatskoj. U misiji da farmerima pronađe srodnu dušu, 'Ljubav je na selu' tijekom deset sezona prošla je oko 300 000 kilometara po Lijepoj Našoj, a Marijana Batinić u jednom je danu prešla rekordnih 1600 kilometara.

https://www.instagram.com/p/B6t2VCcJAO7/

Da emisija nije samo zabavnog karaktera, dokazuje i to što je 'Ljubav je na selu' dobila i vrlo vrijedno priznanje. Naime, Udruga dalmatinskih samaca Marijani je uručila zahvalnicu za značajan doprinos demografskoj obnovi. U showu je kroz 11 sezona sudjelovalo 59 farmera i farmerica koji su dobili dovoljan broj pisama i imali priliku upoznati svoje srodne duše.

'Ljubav je na selu' zaslužna je za sklapanje čak 13 brakova. Sudbonosno 'da' izrekli su tako Stjepan i Nikolina Pavlić, Mato i Nikolina Smolčić, Tomislav i Karolina Copić, Mihael i Sara Sklizović, Zvonko i Nikolina Koprivnjak, Ante i Karolina Dogan, Nemanja i Dragana Blanuša, Matija Ričko i Barbara Starić Ričko, Alojz i Monika Kanceljak, Goran i Anamarija Špehar, Nevenka Bekavac i Zvonko Petričević, Željko i Felina Bilić te Valentina i Vatroslav Tijan.

Nakon svih ljubavnih avantura u čak deset zabavnih sezona, najdugovječnija emisija u Hrvatskoj prešla je i granice. Ljubav se u 11. sezoni rađala na čak četiri kontinenta, gdje žive farmeri hrvatskih korijena koji dolaze iz Sjeverne Amerike, Europe, Australije, pa čak i egzotične Južne Amerike!

Iz međunarodne sezone, između ostalog, Antonija Beščec poslala je pismo Srećku Ponjavicu u Kanadu, a na kraju je ondje i otputovala i par je nerazdvojan otkako su se upoznali u emisiji. Nakon završetka snimanja sezone, odlučili su dati šansu svojoj vezi i riješiti jedinu prepreku na putu svoje ljubavi - kilometre koji ih razdvajaju. Antonija je s otoka Vira spakirala kofere i nakon snimanja otputovala u Lethbridge, gdje uživa sa svojim farmerom i njegovom obitelji. Stoga, ne propustite šansu da pronađete pravu ljubav i prijavite se za sudjelovanje u dokumentarnoj sapunici "Ljubav je na selu".