Lidiji Bačić prijeti mjesec dana zatvora, ne pojavljuje se na sudu

Lidiji Bačić prijeti mjesec dana zatvora, ne pojavljuje se na sudu

Poznata pjevačica Lidija Bačić nije se danas pojavila na Prekršajnom sudu u Zagrebu, a s obzirom da joj je ovo već drugi put da je izbjegla pravne posljedice svojih aktivnosti Bačić bi mogla zaraditi novčanu kaznu u iznosu od 1.200 kuna ili završiti mjesec dana u zatvoru.

Da podsjetimo, Lidija Bačić našla se pod optužbom da je sredinom svibnja ove godine u Varšavskoj ulici u Zagrebu fizički nasrnula na prolaznicu s kojom se prethodno navodno posvađala oko nepropisnog parkiranja, piše tportal.hr.

Pjevačica se nepropisno zaustavila na pločnik i popriječila put 62-godišnjoj Liljani Fajfer koja je ondje šetala s prijateljicom i psom. Žena je navodno pokucala na prozor automobila pjevačice marke Audi kako bi joj dala do znanja da se tako ne smije parkirati te joj rukom zatvorila retrovizor, nakon čega je pjevačica navodno fizički nasrnula na Ljiljanu.

https://www.instagram.com/p/B5NxX5aBLQU/

Trenutak nakon incidenta snimio je jedan od prolaznika koji se ondje zatekao.

Na svom službenom Instagram profilu oglasila i Lidija Bačić. Pjevačica je tada na Instagram Storyju objavila fotografiju sa simboličnim citatom kojom, po svemu sudeći, negira optužbe.

'Postoje dvije strane svake priče. Zapamtite to prije nego krenete osuđivati' - glasi citat uz koji je pjevačica dopisala samo - 'Mudre misli'.

Kako bilo, Lidija Bačić zbog zubobolje se prije desetak dana nije pojavila na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, a ni u utorak nije došla na Prekršajni sud u Novom Zagrebu kako bi se uočila s optužbom prema kojoj je upravo ona bila ta koja se tog kobnog dana drsko ponašala i narušavala javni red i mir u metropoli. Bačić prijeti novčana kazna do 1200 kuna ili, pak, do mjesec dana zatvora, a preko odvjetnice je dostavila pisanu obranu u kojoj optužbe poriče.