Lepa Brena švercala traperice iz Trsta!

brena
Zvuči nevjerojatno, ali sredinom osamdesetih, čak je i Lepa Brena imala svoju švercersku epizodu!

Poslovna žena, odgovorna majka, dobra domaćica, folk diva - sve je to Fahreta Živojinović! Nakon Hrvatske, njezina glazbena karavana preselila se u susjednu Sloveniju u kojoj je ponesena dobrom atmosferom, otkrila nepoznate i ilegalne pikanterije iz svoje prošlosti.

"Sjećam se jedne godine kako sam išla s jednim mojim drugom. Zamolio me da idemo u Trst, da kupujemo stvari..i ja kažem dobro, ja ću da odem sebi da kupim farmerke i nešto....sjećam se da nas je on nagovorio pošto se tada švercalo mnogo, on nas je nagovorio da obučemo po tri - četiri para farmerki...kad smo mi sjeli u kola, to je bilo kao da smo obukli ronilačko odjelo. Kad nas je carinik pitao što imate, mi smo se pravili da ne govorimo nijedan jezik", priznala je Brena.

Možda je upravo u tom trenutku nastala famozna pjesma Dama iz Londona u kojoj Brena poput šiparice moli Milu da joj kupi - svilu! Kada je shvatila da švercanje nije njezina budućnost, Brena je pala na razvikana dizajnerska imena!

"Versace je onda došao, pa Moschino i svi ostali modni kreatori...ali jeans je oduvijek bio hit i prava garderoba za sve nas", dodala je Brena.

Za razliku od Breninih vršnjakinja koje u svoja četiri zida peglaju košulje, folk diva pegla nešto sasvim drugo!

"Ako imate dobru karticu, ako imate casha da ju provučete dobro - svaki grad je dobar za shopping. Monte Carlo je zaista nevjerovatan", ističe folk diva.

Iako živi kraljevskim životom, njezin najveći uspjeh je tvrdi i dalje - to što je dobra majka! Biti Brenin sin očito nije baš jednostavno!

"Nekada smo mnogo lakše funkcionirali s djecom, zato što ih malo čušnemo, lupiš i kažeš - sad ne može...sad ipak učiš..jeste da kažem da je batina iz raja izašla - mislim da djecu treba naučiti da postoje pravila, ali da i budu kažnjeni za nešto kada pogriješe", kazala je Brena.

RTL