Lepa Brena rasprodala zagrebačku Arenu pa organizirala još jedan koncert

lepa brena

Lepa Brena rasprodala je ulaznice za nastup 14. prosinca u zagrebačkoj Areni, a novi koncert zakazan je dan kasnije.

Pjevačica i glumica pred zagrebačku publiku vraća se nakon deset godina, no ovaj put, čini se, čak dvaput. Lepa Brena rasprodala je prvi koncert u Areni Zagreb 14. prosinca, a kako je njen nastup izazvao tako velik interes publike, dodan je još jedan koncert 15. prosinca 2019.

"Presretna sam što se nakon toliko godina vraćam u zagrebačku Arenu, kao i zbog velikog odaziva ljudi. Izgleda da imam najbolju publiku na svijetu. Veselim se ponovnom dolasku u Zagreb i vjerujem da će svi uživati u nastupu koji im pripremam", kaže Brena.

https://www.instagram.com/p/B2WB4n0iy4P/?utm_source=ig_embed

Već desetljećima njezini koncerti jamstvo su dobrog provoda, a svakim nastupom i dalje dokazuje zašto je jedna od najvećih zvijezda u regiji.

Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate, pokazati sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici. U bogatoj karijeri snimila je 21 album, pet filmova, između ostalog, i hit-film u nastavcima "Hajde da se volimo", a ujedno je i izvođačica s najvećim nakladama u povijesti glazbe na ovim prostorima.