FOTO/VIDEO  Krive istine najavljuju prvijenac Ive Jurića

Ivo Jurić

...publici predstavlja svoj novi singl „Krive istine".
Pjesmu autorski potpisuje Martin Pavlović, dok su Josip Vukoja, Gabrijel Prusina i Đeno Mujić svoj pečat stavili na odličan aranžman i produkciju.
U snimanju pjesme sudjelovala je i najpoznatija „back vokal" pjevačica, Splićanka Alenka Milano.
Nakon singlova „Pučina snova" i „Navika", koje Ivo potpisuje autorski, ovo je prva od dvije pjesme koje će se naći na albumu od drugog autora.
„Pjesma je autorsko djelo mog dugogodišnjeg prijatelja.Zapravo je to priča o dvoje mladih ljudi, koji spletom okolnosti i životnih promjena, unatoč ljubavi koju osjećaju, dolaze na jedno raskrižje gdje nastavljaju svatko svojim putem.Ljubav nije nešto čime se robuje, nego nešto što se živi, a za mene najupečatljiviji dio pjesme je stih : „ ...a ti ćeš znati što je dobro, a što zlo i da nijedna ljubav ne smije biti rob", priznaje Ivo.

Odlična suradnja, započeta na ranijim spotovima, nastavljena je i na ovom sa Foto studio Rezom, koji su cijelu priču pretvorili u odličan spot, a sponzorska potpora stigla je od restorana Marinero i Europrofila.
Crno-bijeli spot koji će vas odvesti na ulice Dubrovnika i malu galeriju Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače.


Ivo Jurić je mladi, perspektivni glazbenik iz Mostara pred kojim je blistava budućnost.
Prva glazbena iskustva stekao je već u 14. godini života u Akademskom zboru „Pro Musica" i klapi „Krš" pod mentorstvom maestra don Dragana Filipovića.
U solo vode odvažio se 2012., kada je snimio svoj prvi singl „Pučina snova", s kojim je pobrao brojne simpatije publike, ne samo u BIH, nego i susjednoj Hrvatskoj gdje se spot prikazivao na CMC televiziji.
Jednako dobar uspjeh zabilježio je i sa singlom „Navika", nastalim početkom ove godine.
Do završetka albuma dijeli ga još nekoliko pjesama, a pregovori sa izdavačkim kućama već su započeli.