'Kralj bevande' na tronu: Pijani Grdović pao je na leđa na bini

Ne treba mi čip, prestajem piti jer imam jaku snagu volje i tvrdoglav sam. Ovo nije još jedan u nizu mojih bezuspješnih pokušaja da se ostavim pića. Gotovo sam čuo Božji glas i to me dotaknulo... to i još mnogo toga rekao je Mladen Grdović (52) nakon što su ga policajci početkom prosinca prošle godine zaustavili i priveli na otrježnjenje jer je vozio s 3,08 promila alkohola u krvi, piše 24sata.hr.

Najavio je čak i da će ići u Kijev kako bi mu liječnici ugradili čip od kojeg će zamrziti alkohol, no odustao je od te ideje. Da njegova famozna snaga volje nije dovoljno jaka pokazao je na nastupu u Crikvenici gdje se pijan srušio na leđa na pozornici usred pjesme, piše Večernji list.

U Crikvenici je, naime, počelo 'maškarano ludilo' koje očito nije zaobišlo ni zadarskog pjevača koji je već po dolasku u Crikvenicu bio vidno pijan. Onaj Božji glas koji je prije spomenuo možda mu je prišapnuo da ne vozi dok je pijan pa ga je ovaj put na nastup dovezao vozač. U šatoru je nastavio trusiti pivo i 'žestice' pa je bio 'pijan k'o majka' kad se popeo na binu. Odmumljao je nekoliko pjesama, a kad se srušio na leđa pravio se da se ništa nije dogodilo i dalje nastavio pjevati i svojim šalama nasmijavati veselu publiku pod maskama.