Kompromitirajuće scene isplivale u javnost! Dotaknuo dno života uz razuzdane zabave i kokain

Kompromitirajuće scene isplivale u javnost! Dotaknuo dno života uz razuzdane zabave i kokain
U domaća kina uskoro stiže komedija "Comic Sans", novi film redatelja i scenarista Nevija Marasovića, redatelja zapaženih ostvarenja "Show Must Go On", "Vis-à-vis" i "Goran".

Kad razmaženom zagrebačkom dizajneru Alanu (Janko Popović Volarić) ljubavni život izmakne kontroli i sa sobom povuče superuspješnu karijeru i kad se čini da je dotakao samo dno života i da od toga ne može gore, u njegov se život nakon dugogodišnjeg izbivanja vraća šarmantni otac Bruno (Zlatko Burić), prava umjetnička duša i bonvivan, utjelovljenje nonšalantnosti i hedonizma. Iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će oca i sina u avanturi života koja će rezultirati nizom tragikomičnih ljubavnih susreta, brodolomom na otoku Jabuka i razotkrivanjem tajne jednog pomalo zaboravljenog fonta iz devedesetih.

Uz Janka Popovića Volarića i Zlatka Burića uloge u filmu tumače Nataša Janjić, Miloš Timoti-jević, Alma Prica i Inti Šraj, Jette Ostan Vejrup, Sara Hjort Ditlevsen, Miha Rodman i Tanja Ribič. Film je nastao u produkciji zagrebačke tvrtke Kinorama, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra i Programa Kreativna Europa - Potprograma MEDIA.

trailer filma možete pogledati OVDJE