Kim i Kanye postali roditelji po treći put

 Kim i Kanye postali roditelji po treći put

Kim Kardashian i Kanye West postali su roditelji po treći put! Surogat majka rodila je poznatom paru njihovo treće dijete - djevojčicu! Beba je na svijet stigla u ponedjeljak. Par se na surogat majku odlučio jer je Kim iznimno teško podnijela obje trudnoće - i onu s kćerkom North kao i drugu, sa sinom Saintom.

Doktori su joj rekli da bi joj treća trudnoća ozbiljno ugrozila život pa su se Kim i Kanye odlučili platiti nepoznatoj djevojci pozamašnu svotu novca da im nosi dijete. Već je otprije bilo poznato da će beba stići u siječnju, a Kim je povodom toga nedavno priredila i zabavu za svoju obitelj.

Vijest je na svom blogu i društvenim mrežama objavila sama Kim, vjerojatno kako bi izbjegla nepotrebna nagađanja. "Kanye i ja sretni smo što možemo objaviti da se rodila naša zdrava, predivna djevojčica. Zahvalni smo našoj surogat majci koja nam je ostvarila snove i dala nam najveći dar. Želimo se zahvaliti i divnim doktorima te medicinskim sestrama na njihovoj brizi. North i Saint su oduševljeni svojom sestricom", napisala je Kim u kratkoj objavi!