Khloe Kardashian je presretna zbog rođenja kćeri i već je Tristanu oprostila sve

Khloe Kardashian je presretna zbog rođenja kćeri i već je Tristanu oprostila sve
Khloe Kardashian je u četvrtak rodila svoje prvo dijete, djevojčicu čije ime još nije poznato.

Na porodu su uz nju bile majka Kris Jenner, sestre Kim i Kourtney, najbolja prijateljica Malika Haqq te dečko Tristan Thompson. A upravo je njegova preljubnička afera zasjenila dolazak najnovije članice obitelji Kardashian/Jenner na svijet.

Paparazzi su snimili košarkaša kako izlazi iz bolnice u Clevelandu 12 sati nakon što mu se rodila kći zbog obaveza koje su ga čekale s košarkaškim timom.

A iako je bila u šoku zbog Tristanovih afera s tri različite žene, izvor je za People ispričao da mu je Khloe praktički sve oprostila.

"Khloe je presretna zbog rođenja svoje djevojčice i ništa joj drugo nije važno. Malena je snažna, zdrava i prekrasna i Khloe trenutno ne mari ni za koga drugoga. Čak trenutno nije ni ljuta na Tristana", otkrio je izvor blizak Kardashianima.

"Praktički mu je već oprostila. Sada je u tom nekom balonu sreće, ljubavi i mira, a sve što se dogodilo s Tristanom, to je bilo samo nasumično, pijano ljubakanje koje nije ništa značilo. Za sve je okrivila glupe obožavateljice koje su ga pokušale uhvatiti", dodao je izvor.

"Vidjet ćemo što će se događati u narednim tjednima, ali zasad Khloe osjeća samo ljubav i sreću. Ona voli Tristana i sve mu je oprostila", kaže izvor.

Međutim, Us Weekly piše da Khloein tim već radi na tome da je što prije presele natrag u Los Angeles.

Ubrzo nakon što je Khloe rodila, njena majka Kris vijest je potvrdila na Instagramu. Uz video u kojem Kendall ponavlja riječ 'beba', Kris je napisala da su blagoslovljeni.

Isto je učinila i Kourtney, koja se s Kim već vratila iz Clevelanda u Los Angeles. Na Instagramu je objavila fotku na kojoj poziraju njena kći Penelope, nećakinja North i još jedna prijateljica, a u opis je stavila 'girl power'.

A navodno ćemo cijeli porod, kao i Khloeinu reakciju kada je saznala da ju je Tristan varao moći vidjeti u novim epizodama reality showa 'Keeping Up With The Kardashians'.