Kendall Jenner opet na udaru: 'Definitivno je stavila filere u usne i obraze'

Kendall Jenner opet na udaru: 'Definitivno je stavila filere u usne i obraze'
Kendall Jenner je prirodna ljepotica i jedina pripadnica slavne Kardashian-Jenner obitelji koja na sebi nije radila nikakve estetske korekcije. Barem dosad, ako je vjerovati stručnjacima koji su usporedili njene fotografije.

Naime, posljednja objavljena fotografija mlade manekenke jako je zbunila obožavatelje koji su uvjereni da je ipak išla 'pod nož'.

Na spomenutoj fotki Kendall ima punije usne, zapravo, cijelo lice joj je nekako punije. Obožavatelji su redom komentirali da je sigurno nešto radila na licu ili je u pitanju Photoshop.

Međutim, čak i plastični kirurzi tvrde da je Kendall pokleknula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Definitivno je stavila filere u usne, kao i u obraze. Čini mi se kao da joj je i nos uži jer joj nosince nisu toliko široke kao prije. Moguće da je u pitanju bila i operacija nosa", rekao je dr. Brude Katz za HollywoodLife kojem su novinari pokazali Kendalline nove i stare fotografije.

Njegov kolega Elie Levine tvrdi da je jako teško na temelju fotografija utvrdili je li ili nije osoba nešto radila na sebi.

"Kutevi snimanja, kao i osvjetljenje igraju veliku ulogu kod fotkanja pa osoba može na jednoj fotografiji izgledati ovako, a na drugoj sasvim drugačije. Međutim, čini mi se da je Kendall malo povećala usne, a moguće da je i ubrizgala filere ili Botox u obraze", rekao je Levine.