FOTO  Kaliopi najavila veliku jesensku turneju u BiH

kaliopi, Mostar, koncert

Regionalna glazbena zvijezda Kaliopi boravila je tijekom prošlog vikenda u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, družeći se sa svojim obožavateljima, ali i prijateljima iz medija, najavljujući početak velike bosanskohercegovačke turneje u devet gradova.

Turneja počinje 4. listopada u Mostaru, a nastavlja koncertima u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Doboju, Banjaluci, Bijeljini i Brčkom, od 5. Do 11. listopada.

Ovaj devetodnevni glazbeni karavan svoje će proputovanje kroz Bosnu i Hercegovinu završiti 13. listopada koncertom u Travniku.

U susret velikoj turneji Kaliopi nije krila zadovoljstvo zbog ponovnih susreta sa dragim ljudima u mjestima gdje je već bila, ali i zbog novih gradova u kojima će nastupiti po prvi put.

'Volim ovu zemlju i ljude... I beskrajno sam zahvalna što mi je dozvoljeno da se ovdje osjećam kao kod svoje kuće.

Publika u Bosni i Hercegovini osjeća moje emocije utkane u pjesmama, kao i na mojim nastupima.. Velika je to ljubav između nas i za sigurno mogu reći da je naša veza neraskidljiva...

Jedva čekam 4-ti listopad, kada će ova priča krenuti iz Mostara i nastaviti iz grada u grad, gdje ćemo dijeliti život kroz pjesmu. Ja sam jedna istinski sretna žena’, istaknula je Kaliopi

Ulaznice za koncerte Kaliopi u bh gradovima možete pronaći na blagajnama dvorana i u sistemu kupikartu.ba.

Producent turneje je Agencija «Zeus» iz Tuzle.