'Kako je hvaliti se pićem, dolarima i osvajanjem modela?'

'Kako je hvaliti se pićem, dolarima i osvajanjem modela?'

Taylor Swift izbcila je novi album 'Lover', a internet je već počeo 'pucati' od reakcija.

Posebnu je pažnju zadobila pjesma 'The Man' u kojoj slavna pjevačica promišlja o tome kako bi ju se tretiralo da sve čini isto, ali da je muškarac. 

https://www.youtube.com/watch?v=pHoHDNxay3A#action=share

Kao primjer je uzela - Leonarda DiCaprija kojeg je čak spomenula imenom u pjesmi. Taylor je htjela objasniti kako se mediji i društvo oduvijek bave njezinim vezama i projiciraju ih na njezine albume.

https://www.instagram.com/p/B1hDVgrDNOl/?utm_source=ig_embed

U isto vrijeme Leonardo DiCaprio je holivudski rekorder po pitanju veza. Hodao je s desecima žena, a vrlo je neobično kako su sve do jedne bile - manekenke. To se, ipak, nikad nije odrazilo na njegov glumački rad. 

https://twitter.com/Complex/status/553262122839601152?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E553262122839601152&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rtl.hr%2Ftabloid%2Fzvijezde%2Fstrane-zvijezde%2F3554425%2Ftaylor-swift-prozvala-leonarda-dicaprija-kako-je-hvaliti-se-picem-dolarima-i-osvajanjem-modela%2F

"Kako je hvaliti se pićem i dolarima, osvajanjem kuja i modela?", otpjevala je Taylor, a u jednom je trenu čak spomenula glumca u stihu: "Nazdravljali bi mi, oh neka pravi igrač igra. Bila bih baš kao Leo u Saint Tropezu."

https://www.instagram.com/p/BuwzbsOlwvL/?utm_source=ig_embed