FOTO/VIDEO  Justin's Johnson idu na All in

singl, pjesma, nova pjesma, Justin s Johnson
Na albumu koji je u pripremi Justinsi pokazuju novi smjer u svom glazbenom izričaju gdje su ostali vjerni ska punk korijenima koje su nadogradili elementima swinga. "Punk nije umro u nama, samo smo mu stavili kravatu", izjavio je Bernard Beka Andrijašević, novi basist benda. Osim njega, Justinsi su dobili pojačanje i na bubnjevima - Cyro Gastone iz Perugie velikim je dijelom zaslužan za novi zvuk benda.

Glazbenu produkciju singla povjerili su Ivanu Božaniću, članu bendova Pips Chips & Videoclips i ABOP, čije su produkcijske vještine već nagrađivane. "To je bila ljubav na prvi miks, šteta što će propasti s nama", zaključili su Justinsi.

Za pjesmu su snimili i odličan spot. "All in" je prvi u nizu od četiri spota koje planiraju spojiti u jednu video cijelinu. Redatelj, snimatelj i montažer je Toni Mijač, koji je zaslužan i za sve prethodne video brojeve Justinsa, a u spotu se pojavljuje dio splitske glazbene scene, od članova benda Vertigo, preko SILE NEČISTE iz Solina do Saše Antića iz TBF-a i mlade glumice Anete Matulić. Spot nakon premijera na CMC-u i Index.hr-u pogledajte ovdje:

 

„Brzi kadrovi i swing-ska punk zvuk učinili su svoje. Nova postava, novi spot, novi Justinsi iznenadili su sve nas na sceni. Velika je to stvar za splitsku muzičku publiku. Obogatili su scenu i žanrovski i stvaralački. Čekamo nastavak!" zaključio je Luka Žižić, bubnjar grupe SILA NEČISTA.

Singl preuzmite na stranici singlovi.crorec.hr