Justin Biber pokazao kako izgleda njegovo tijelo nakon sto sati tetoviranja

Justin Bieber

Pop zvijezda Justin Bieber (24) veliki je ljubitelj tetovaža, a na tijelu ih ima više od 60. u listopadu prošle godine posjetio je Keitha "Bang Bang" McCurdya, čiji je tatoo salon u New Yorku jedan od najpoznatijih u Americi. McCurdy je na Biberu radio punih 26 sati i oslikao mu nove tatovaže. Biber se na Instagramu fanovima pohvalio kako danas izgleda njegovo tijelo nakon ukupno 100 sati tetoviranja.

- Kada tetoviranje ne bi boljelo, svi bi to radili. Dobro, možda ne baš svi. Više od sto sati radili su na mom tijelu i nisam požalio zbog niti jedne tetovaže. Obožavam umjetnost i od svog tijela sam napravio platno i jako je zabavno - napisao je Justin pokraj fotografije svog tetoviranog torza.

 

Justin na tijelu ima slike lava, orla, anđeoskih krila, križ, rimske brojeve, te natpise "Božji sin" i "Purpose" (Svrha), što je naziv njegovog aktualnog albuma. Uz to, Bieber ima i neke tetovaže posvećene važnim ljudima u njegovom životu, a jedna od njih je i Selena Gomez, pjevačica i glumica s kojom je prijašnjih godina imao turbulentan odnos. - Ona je moja bivša djevojka. Pokušao sam zasjeniti njeno lice, no ljudi bi svejedno znali - objasnio je Biber lani u intervjuu za GQ. Premda više nisu zajedno Biber navodno još pati zbog Selene.