Justin Biber pokazao kako izgleda njegovo tijelo nakon sto sati tetoviranja

Justin Biber pokazao kako izgleda njegovo tijelo nakon sto sati tetoviranja

Pop zvijezda Justin Bieber (24) veliki je ljubitelj tetovaža, a na tijelu ih ima više od 60. u listopadu prošle godine posjetio je Keitha "Bang Bang" McCurdya, čiji je tatoo salon u New Yorku jedan od najpoznatijih u Americi. McCurdy je na Biberu radio punih 26 sati i oslikao mu nove tatovaže. Biber se na Instagramu fanovima pohvalio kako danas izgleda njegovo tijelo nakon ukupno 100 sati tetoviranja.

- Kada tetoviranje ne bi boljelo, svi bi to radili. Dobro, možda ne baš svi. Više od sto sati radili su na mom tijelu i nisam požalio zbog niti jedne tetovaže. Obožavam umjetnost i od svog tijela sam napravio platno i jako je zabavno - napisao je Justin pokraj fotografije svog tetoviranog torza.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Justin na tijelu ima slike lava, orla, anđeoskih krila, križ, rimske brojeve, te natpise "Božji sin" i "Purpose" (Svrha), što je naziv njegovog aktualnog albuma. Uz to, Bieber ima i neke tetovaže posvećene važnim ljudima u njegovom životu, a jedna od njih je i Selena Gomez, pjevačica i glumica s kojom je prijašnjih godina imao turbulentan odnos. - Ona je moja bivša djevojka. Pokušao sam zasjeniti njeno lice, no ljudi bi svejedno znali - objasnio je Biber lani u intervjuu za GQ. Premda više nisu zajedno Biber navodno još pati zbog Selene.