Julia Roberts kriva za samoubojstvo sestre?

Julia Roberts, trauma, djetinjstvo, očuh, zlostavljanje, Julia Roberts, samoubojstvo, nancy motes
Nancy Motes počinila je samoubojstvo jer više nije mogla trpiti izolaciju i ignoriranje svoje obitelji, koja sada 'roni krokodilske suze' zbog njezine tragične smrti, piše Daily Mail.

John Fraschetti, bliski prijatelj Nancynog zaručnika, tvrdi kako se obitelj slavne Oskarovke Julije Roberts trudi manipulirati mišljenjima javnosti nakon njezinog samoubojstva, a zapravo su je oni 'odveli u smrt'.

'To je definitivno bilo samoubojstvo. Ostavila je iza sebe pismo na pet stranica! Tri pune stranice bile su o tome kako ju je sestra Julija toliko izbezumila da se morala ubiti. Jedna stranica bila je posvećena njezinoj majci, gdje joj je napisala koliko je voli, a na jednoj stranici je napisala ispriku svome zaručniku', rekao je izvor.
Najnovija izvješća navode kako je upravo zaručnik pronašao Nancy mrtvu u kadi, a pokraj nje su pronađeni i opasni lijekovi. Još se čekaju toksikološki nalazi koji bi trebali biti gotovi za tjedan dana.

Nancy je napisala i nekoliko 'tweetova' na svom Twitter profilu, koji su kasnije pobrisani, a sadržavali su uznemirujuće poruke namijenjene njezinoj slavnoj sestri. 'I tako je moja 'sestra' rekla kako joj više ne treba ljubavi, uz toliko obožavatelja i novih prijatelja. Samo da znate 'američka ljubimica' je najveća K****A!', napisala je Nancy 20 siječnja.
'Želite li zaista biti obožavatelj nekog toliko okrutnog? Čak nije ni toliko dobra glumica. Jesi li sretna što si me potpuno SJ****A?!' - tako je glasio jedan od Nancynih tweetova.
'Moja vlastita obitelj me napustila', napisala je Nancy 22. siječnja.
'Moram ostati jaka. Život je borba i morate se nastaviti boriti', napisala je 15. prosinca.
Zadnji 'tweet' napisala je dan prije samoubojstva. 'Nadam se da svi uživaju u suboti i gledaju 'East Los High'! Treća sezona uskoro stiže', napisala je Nancy.
Julia i Nancy imaju istu majku, Betty Lou, no Julia je kćer Waltera Gradyja Robertsa, a Nancy Michaela Motesa. Nancy je navodno bila teške naravi, no John Fraschetti smatra da to ne opravdava njezinu obitelj i njihovo odricanje Nancy kao člana obitelji.