Jelena Rozga progovorila o ljubavnim promašajima, ali i o nepristojnim udvaračima

Jelena Rozga
... najponosnija i da li su u pitanju njene duge noge o kojima priča Balkan, Jelena odgovara:

- Najponosnija sam na svoju dušu. Na to što sam vaspitana i odgojena da cijenim prave vrijednosti, unutrašnjost čovjeka, kako kod sebe tako i kod drugih ljudi. Nema tih dugih nogu ili grudi koji mogu zasjeniti lijepu ljudsku dušu koja plijeni dobrotom - kaže Jelena Rozga.

Jelena je vrlo prefinjena dama, prije svega staložena, ali je moguće da i ona ima svoju žutu minutu.

- Pa imam žutu minutu, naravno, kao i svi, ali po prirodi sam mirna. Ipak, kada izađem na binu, na scenu, postajem temperamentna, tada dolazi do naboja raznih emocija, tada sam i najsretnija.

Jelena je nedavno objavila spot za pjesmu "Ostani" i pokazala je zavidnu figuru.

- Svi smo dali najbolji dio sebe i mislim da se to u svakom trenutku i pjesme i videa vidi i osjeća. Ova numera donosi jedan novi zvuk i neku novu mene i vidim da je publika dočekala projekat širokih ruku i da im se sviđa što me čini vrlo sretnom - iskrena je pjevačica.

Ona je dugo bila u žiži interesovanja zbog veze sa glazbenikom Stjepanom Hauserom, ali od raskida ne priča o ljubavnom životu. Jelena otkriva da li je nekada bila povrijeđena u ljubavi te da li je nekada nekom muškarcu rekla da treba da ostane:

- Naravno, svako je nekada bio povrijeđen, ali te rane moramo smatrati dragocjenim u životu jer nas nauče puno toga. Na kraju, ostaće onaj kog je sudbina namjenila, a ja se u to ne miješam.

S druge strane, udvarača ima, ali i neprimjerenih udvaranja. Ipak, nikada nije bila nepristojna.

- Nikad nikoga nisam ošamarila, ne priliči jednoj dami, zar ne? A i ne mislim da verbalna komunikacija ne može nadomjestiti takav naboj emocija kada nam dođe da nekog ošamarimo. Nekada ima neprimjerenih udvaranja, sto ljudi, sto ćudi, nismo svi isti, nekada ima i onih lijepih i simpatičnih, ali navikla sam i na jedno i na drugo i do sada sam već naučila da se nosim sa različitim ljudima u životu - kaže Jelena za Blic.