VIDEO  Jedinstvena rock obrada Mostarca Tonija Leske na bubnjevima

Toni Lesko
Screanshoot/YouTube

Mostarac Toni Lesko se predstavio široj publici obradom pjesme “Rope”, svjetskog benda Foo Fighters. Riječ je o obradi na bubnjevima.

Sadržaj se učitava...

Toni svira u više bendova, Smooth Groove, Déjà vu i s Hrvatskom Glazbom Mostar.

“Počeo sam svirati bubnjeve prije devet godina jer je bubnjar trebao jednom bendu i tako je sve počelo. Onda poslije toga sam počeo raditi i akustične svirke s cajon-om tako da sam počeo raditi svirke kao i percussionist”, rekao je Lesko za hercegovina.info te nastavio:

“Tako iz dana u dan sam sve više zavolio svoj instrument, sve sam se više i više trudio i onda su stalno dolazile ponude za svirke, koncerte i nastupe. Znamo svi da se svaki trud i rad isplati pa tako i meni. Planiram svirati bubnjeve do kraja života jer je to zaista moja najveća ljubav tako da preporučujem svima da se trude oko onoga što najviše vole i sve će doći na svoje”, zaključuje.

Mass records je projekt koji je započeo Gabrijel Prusina, vrhunski glazbenik, producent i član Mostar Sevdah Reuniona.

Kako je objasnio naš sugovornik Gabrijel je pokrenuo ovaj projekt kako bi ljudi dobili ono što oduvijek žele ovdje, da imaju svoj neki uradak kojeg mogu pokazati kome god žele.

“Gabrijel to radi na svjetskoj razini. Zajedno smo došli na ideju za obradu na bubnjevima pa smo to i uradili jer je to stvarno rijetkost. Tako da,  tko god želi imati vrhunski audio i video zapis za svoju promociju preporučujem suradnju sa Gabrijelom”, rekao je mladi bubnjar.