Iznenadna smrt jednog od omiljenih kuhara s TV ekrana

carl luiz , kuhar, preminuo

Carl Ruiz, celebrity kuhar i TV zvijezda, preminuo je iznenada u 44. godini života, javlja NY Times.

Vlasnik nekoliko restorana među kojima je posljednji, "La Cubana" otvorio ovoga ljeta, umro je u snu, navodno od srčanoga udara. Nalazi obdukcije trebali bi pokazati što je točno dovelo do tragičnog događaja.

Od poznatog kuhara, omiljenog na gastro sceni, opraštaju se danas obitelj i prijatelji na društvenim mrežama. Guy Fieri, kolega s Food Networka, na Twitteru je izrazio svoju tugu zbog smrti prijatelja.

"Njegovu sposobnost da me nasmije u svakoj situaciji nadjačao je tek njegov kulinarski talent...", piše shrvani Fieri koji je s Ruizom sudjelovao u brojnim emisijama.

https://www.youtube.com/watch?v=KIBtAQIwllI#action=share

"U ime obitelji La Cubana, teških srca javljamo kako je naš voljeni kuhar Carl Ruiz preminuo. Nema tih riječi koje bi izrazile našu tugu zbog iznenadnog gubitka dragog prijatelja i brata. Više od njegova nevjerojatnog kulinarskog talenta, pamtit ćemo ga po karakteru koji nikada nije razočarao, nikada nije propustio nasmijati nas i popraviti nam dan. Njegov oštar intelekt i zarazan humor nisu poznavali granice. Živio je kako je i kuhao - uvijek u punini, u plesu...", pišu kolege koji se od kuhara opraštaju na društvenim mrežama, prenosi Slobodna Dalmacija.

Otkrivaju i kako je njemu u čast pokrenuta udruga za mlade i perpektivne kuhare, a dodjeljivat će se i stipendija za najtalentiranije.