Iva Šulentić prekinula šutnju i progovorila o razvodu

Iva Šulentić
Autor: KRASNODAR PERŠUN/HRT

Poznata voditeljica Iva Šulentić koju trenutno gledamo u showu "The Voice Hrvatska" odlučila je progovoriti o razvodu od psihologa Igora Mikloušića s kojim je u braku bila tri godine.

Razveli su se sredinom 2019. godine, a iako o privatnom životu nikada ne razgovara svjesna je kako njen posao sa sobom donosi interes javnosti.

'Informacija o razvodu i jest dospjela u medije i mislim da je ta razina informacije sasvim dovoljna. Svjesna sam posla koji radim i interesa javnosti koji on nosi sa sobom, ali ključ je svega u poštovanju i zadržavanju nečega isključivo za sebe. Ne bih to ni nazvala skrivanjem. Privatne se stvari s razlogom se zovu privatne. Ako se i dijele, dijele se s izrazito uskim krugom ljudi, a mediji se ne ubrajaju u taj spektar, zar ne?' ispričala je za Story.

Na pitanje, doživljava li razvod kao osobni poraz, odgovorila je:

"Mislim da svatko bilo kakav prekid odnosa doživljava na svoj način i na to ima pravo. To je iznimno teška odluka za dvoje ljudi i mislim da poraz može biti jedna od riječi s kojom bi se opisao razvod. Uz mnogo drugih."