Hrvatski rukometaš oženio Mostarku

ženidba, reprezentativac, vjenčanje

Oženio se hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić. Mostarka Ana Soldo postala je gospođa Mandić nakon dvije i pol godine veze. Plan je bio ostaviti vjenčanje za 2020. prije Olimpijskih igara, ali malo su požurili.

Dečko koji se godinama kalio u ljubuškom Izviđaču sada je standardni reprezentativac Hrvatske i neprikosnoven u redovima PPD-a Zagreb kojemu ove sezone ne cvijeta cvijeće. 

U šestom izboru za najboljeg mladog igrača svijeta Mandić je izabran za najbolje mlado lijevo krilo te je iza sebe ostavio dvojac iz PSG-a Dylana Nahija i Adama Keitu, dok je Jaime Fernandez iz Ademar Leona četvrti. Odlučio je tako poznati Handball Planet ovoga ljeta.

David se iskazao i sjajnim igrama na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj gdje je, uz iskusnog Štrleka, stasao u nezamjenjivo krilo "kauboja", a puna usta hvale o mladom Hercegovcu imao i izbornik Lino Červar koji mu je zbog obrane više vjerovao nego Štrleku na prošlom Svjetskom prvenstvu.

U Grazu bi trebao biti neprikosnoveni broj jedan na lijevom krilu.

"Jako sam ponosan što igrao uz takvog igrača. Tako dobrog momka kao što je on nikad nisam upoznao. Cimeri smo, puno pričamo, pomaže mi. Prije pet godina sam jednom bio u Kielceu dok je on tamo igrao, s Izviđačem mladom momčadi, slikali smo se i tu sliku čuvam i danas", govorio je ranije Mandić o Štrleku, piše 24sata