HIT na društvenim mrežama - Nevjerojatno ponašanje svjetskih lidera!

Nelson Mandela, komemoracija, svjetski lideri
Dok su se neki sa štovanjem opraštali od Nelsona Mandele, koji je prije nekoliko dana preminuo u 95. godini života, nekim sudionicima komemoracije ovo je bila prilika za veoma poseban 'selfie'.

Američki predsjednik Barack Obama, premijer Velike Britanije David Cameron i danska premijerka Helle Thorning-Schmidt ugodno su čavrljali tijekom komemoracije, smijali se pa i fotografirali mobitelom. I to sve tijekom komemoracije preminulom borcu za ljudska prava i čovjeku čija je smrt ražalostila cijeli svijet.

A dok je veseli trojac uživao u zajedničkim trenucima, Obamina supruga Michelle sjedila je pokraj njih potpuno nezainteresirana za ove aktivnosti i potpuno predana osjećajima pijeteta i tuge.

Obama je prije ovih 'zajedničkih veselih', trenutaka koji su već obišli svijet putem društvenih mreža i izazvali zgražanje svih koji su ih vidjeli, održao govor na stadionu nazvavši Mandelu velikanom povijesti.

No jedno je sigurno - osim njegova govora, u povijest će ući i snimanja 'selfie' fotografija zajedno sa svojim visokopozicioniranim kolegama.

Dnevnik.hr