FOTO/VIDEO  Helena Gudelj razvalila u Supertalentu

Supertalent, nova supertalent
Pjesma "Listen" velike glazbene dive Beyonce orila je studijom Supertalenta u izvedbi Helene Gudelj. Ova natjecateljica živi i studira u Splitu na glazbenoj akademiji smjer glazbena pedagogija, što se iz njenog nastupa itekako može vidjeti, prenosi grude-online.info.

Zanimalo nas je ima li strah od Martine Tomčić, obzirom na to da je ona vrsna glazbenica. "Što se tiče Martine Tomčić, nemam strah nego strahopoštovanje od njezinih komentara, bili dobri, bili loši, opet vjerujem da će mi koristiti!", rekla je Helena.

A komentari su bili... Odlični! "Helena mrak! Jako mi je drago što si se uhvatila u koštac s tehnički grozno zahtjevnom pjesmom. Žao mi je užasno što te tako pojela trema. Mene si povela na jedno jako lijepo putovanje, posjela si me na neki oblačić i otišli smo gore i baš mi je lijepo", kazala je Martina.

Davor Bilman nastavio je u tom tonu. "Kada ljudi pjevaju, volim gledati kako im se ponaša tijelo, ja sam više čovjek od pokreta nego od glasa. Stala si na tu zvijezdu i bila na njoj i za mene si s punim pravom tu".