Grupa Legende u svibnju u Mostaru i Sarajevu

Legende, koncert

..."Legende" u svibnju stiže u Mostar i Sarajevo. Glazbenici koji već 24 godine za redom pune beogradski Sava centar i koji imaju poseban i originalan glazbeni izraz imaju i veliki broj poklonika u Bosni i Hercegovini.

Legende već desetljećima njeguju zvuk koji jednako vole ljubitelji starogradske glazbe, kao i oni koji vole malo moderniji zvuk, jer je kod Legendi taj spoj savršeno uklopljen u jedinstven zvuk, zvuk Legendi. Ono što ovugrupu čini posebnom, svakako jesu tekstovi Zorana Dašića.

"Mi nikada nismo pratili trendove i uvijek smo se držali svojih principa. Nismo bili ni narodnjaci, ni zabavnjaci, već nešto između. Mi smo u biti spoj raznih pravaca čija je osnova tradicionalna i starogradska glazba. Ponosni smo na to što i dalje stvaramo autorsku glazbu i što imamo bogat repertoar, ali i vjernu publiku svih 30 godina našeg  postojanja".

Legende su omiljene i u Bosni i Hercegovini, gdje se za njihove koncerte, gotovo po pravilu traži karta više.

U okviru svibanjskih koncerata Legende nastupaju i u Bosni i Hercegovini i to mostarskom Domu Herceg Stjepan Kosača,17. , te sarajevskom BKC - u 18. svibnja.
Ulaznice za ove koncerte možete pronaći u sistemu kupikartu.ba i na