GLEDATELJI VOICEA OGORČENI 'Pobjednik se već zna'

The Voice , pobjednik
HRT

Nakon jučerašnje polufinalne epizode "The Voice Hrvatska", sudeći prema društvenim mrežama, gledatelji su razočarani što su u finale prošli pojedinci i smatraju da su drugi ostali zakinuti.

Iduće subote u finalu "The Voicea" ćemo gledati Filipa Rudana (Tim Vanna), Vinka Ćemeraša (Tim Gobac), Bernardu Bobovečki (Tim Ivan) i Albinu Grčić (Tim Vanna). Zahvaljujući glasovima publike ovaj četverac se plasirao do kraja showa oko kojeg se reakcije nakon svake epizode ne stišavaju, a prožete su uglavnom razočaranjem u mentore i glasovanje, za koje tvrde da nema veze s objektivnom kvalitetom izvođača.

„Jakob je puno bolji nego Bernarda, pitam se koliko je platila da prođe dalje, da ja mogu dići kredit za sljedeću godinu“, napisao je ogorčeno pratitelj, na kojeg se nadovezao još jedan.

„Čovječe, Vinko je za klasu jači od svih; glasovno, tehnički, dinamički, ma kako god želite, zbilja poseban lik. E, a onda Bernarda?!“, napisao je s istim razočaranjem, a kritiku su uputili i mentoru Ivanu Dečaku.

„E Dečak, Dečak... Jesi ti to namjerno u polufinalu dečku dao takvu pjesmu, a bio je no1 otpočetka? Najlošiji mentor definitivno! Ispao radi tebe“, poručila je komentatorica osvrnuvši se na ispadanje Jakoba Grubišaka, 19-godišnjeg Zagrepčanina koji je nakon dvije eliminacijske emisije bio jedan od glavnih favorita za pobjedu.

„Čemu natjecanje kad se pobjednik već zna - onaj koji je u natjecanje ušao kao polupoznata osoba s desecima tisuća pratitelja na društvenim mrežama i koji će glasati za njega u finalu. Ostali kandidati nemaju nikakve mogućnosti za pobjedu - istinito i objektivno gledano! Zbog takvih stvari čovjek izgubi volju za gledanjem“, analizirao je pratitelj i aludirao pritom na broj pratitelja Filipa Rudana.