Floyd Mayweather ozbiljno razmišlja o novoj basnoslovnoj zaradi, tvrdi njegov otac.

Floyd Mayweather, Conor McGregor, ufc
Čini se kako se McGregor napokon vraća obavezama u UFC-u te svi s nestrpljenjem čekaju datum i ime njegovo idućeg protivnika u oktogonu. To zasad neće biti legendarni i nikad poraženi boksački šampion koji ipak želi jednog dana probati zaraditi dodatni honorar koji bi opet mogao iznositi stotinu milijuna dolara.

Mayweathera pak u MMA-u ne bi htio vidjeti njegov otac i trener Floyd Mayweather senior koji tvrdi da je to cilj njegova sina.

''Tako mi se čini.''

No senior smatra kako to njegovom ultrabogatom sinu nije potrebno.

''U ovom trenutku on ima dovoljno novca da do kraja života ne može ostati bez njega. Ne mogu to opisati riječima, ali Floyd je sve već napravio, ostvario je sve što je moguće. Ja mu ne bih savjetovao da se bori u MMA-ju. Kao njegov trener, ne, kao njegov otac, ne! Želim mu da ima ovaj novac koji već sada ima. Gledajte on već sada ima hrpu novca, to je bolesno koliko je bogat. On je svoj čovjek, to je bitno kada govorimo o njemu'', rekao je za The Mayweather Boxing Channel, prenosi Fightsite.

Kao što irski MMA borac protiv Amerikanca nije imao gram šanse u ringu, Mayweatheru daju još manje šanse u oktogonu. Vrijedi li, primjerice, 100 milijuna dolara prebijanje u kavezu? Naravno, ako ste bilo tko drugi osim Floyda. On ima ''sav novac na svijetu''. No ima i neviđenu glad za istim.

''Reći ću vam istinu o svemu ovome, mislim da bi mogao pobijediti u nekoliko mečeva tamo, ali je možda bolje da se makne od toga. Neka se bavi onime što je njegova stvar, a tamo bi bio na nečijem tuđem igralištu, tu su rupe koje sigurno ima i ostali trikovi. To je jako teško ostvariti. Nemojte me krivo shvatiti, vjerujem da može pobijediti neke borce, ali mislim da nije vrijedno toga. Kada si već postigao sve što je on postigao, nema natrag, samo naprijed. To je jedina opcija'', to je očinska i trenerska poruka Mayweathera starijeg.